عفونت دندان عقل

بدون دیدگاه

عفونت دندان عقل

دندان عقل برای برخی تبدیل به معضل می شود.اگر این دندان بصورت ناقص از لثه بیرون آید یا اصلا بیرون نیاید احتمال عفونت دارد. وقتی دهانتان بدون آن که انتظارش را داشته باشید، بوی بدی می‌گیرد. اولین علتی که در ذهنتان برای این عارضه ایجاد می‌شود. وجود عفونت دندان عقل  است. منظور از عفونت دندان، نفوذ میکروب‌ها به داخل پالپ دندان (ریشه و بافت اطراف آن است) است که سبب بروز عفونت می‌شود.چنین عفونتی از نوک ریشه دندان به طرف لثه انتشار می یابد. و باعث ورم و ایجاد درد شدید آن می شود؛ البته در چنین شرایطی معمولا درمان کمی پیچیده تر بوده و در مواردی نیز ممکن است کشیدن دندان ضروری باشد.

در بسیاری موارد، یک دندان پوسیده که مدت ها درمان نشده است. می تواند علت عفونت دندان باشد. گاهی نیز دندان عقل نیمه نهفته و یا در مواردی وارد شدن ضربه به دندان که باعث ترک آن می شود. می تواند عامل ایجاد عفونت باشد.اگر نیمی از دندان عقل شما زیر لثه نهفته باشد. لثه می تواند روی دندان را بگیرد و میکروب ها در لثه اطراف این دندان جمع شود و با تحریک این بافت (هنگام گاز گرفتن لثه) دندان عقل عفونی و دچار آبسه شود.بنابراین در این مواقع لازم است ابتدا با مصرف آنتی بیوتیک مناسب، عفونت اطراف دندان عقل کنترل و سپس دندان عقل از دهان خارج شود، چرا که عفونت اطراف این دندان می تواند موجب درگیری فضاهای عمقی تر هم شود که این امر خطرناک است.

معمولا آبسه ها آنقدر وسیع نمی شوند که نیاز به تخلیه بافت و استخوان های صورت مانند استخوان گونه و … باشد.

بهترین دندانپزشک اصفهان | عفونت دندان عقل

بوی عفونت از دندانت می آید:

شاید مهم ترین پرسش شما نیز این باشد که آیا بوی بد دهان می تواند ناشی از عفونت دندان باشد؟بوی بد دهان می تواند ناشی از عوامل بیماری زایی چون عفونت های لثه، ژنژیویت (التهاب لثه)، بخصوص ژنژیویت مزمن همراه با خونریزی باشد. البته علائم کلینیکی عفونت های دندانی شامل مجموعه ای از علائم موضعی و عمومی می شود که علائم موضعی آن شامل درد هنگام جویدن،

التهاب، قرمزی، حساسیت دندان به گرما و سرما و سخت باز شدن دهان است.علائم عمومی عفونت دندانی نیز شامل تب، میزان نبض و تنفس بالا و التهاب غدد لنفاوی موضعی می شود. البته بسته به میزان پیشرفت عفونت، بعضی علامت ها بیشتر و برخی کمتر دیده می شود. جالب است بدانید که دندان عصب کشی شده هم دچار عفونت می شود. یعنی گاهی به دلیل عفونی بودن دندان، امکان ایجاد آبسه پس از درمان ریشه وجود دارد که با مشورت با دندانپزشک شاید نیاز به مصرف آنتی بیوتیک باشد.

 


دکتر سید بهزاد آیت اللهی

دندانپزشک اصفهان و متخصص درمان ریشه اصفهان

صفحه اینستاگرام دکتر سید بهزاد آیت اللهی

شماره های تماس مطب دکتر سید بهزاد آیت اللهی


مطالب پیشنهادی :

ارتودنسی و بارداری

روش درمان عصب کشی دندان

کاهش درد بعد از عصب کشی

بیماریهای لثه در کودکان

تفاوت عصب کشی با اپیکواِکتومی

عوارض احتمالی روکش کردن دندان

درمان آفت دهان و علت آن

نوشتهٔ پیشین
درمان آفت دهان و علت آن
نوشتهٔ بعدی
پریودنتال چیست ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

اطلاعات تماس دندانپزشک اصفهان

دکتر سید بهزاد آیت اللهی

جراح _ دندانپزشک

آدرس:
اصفهان ، خیابان سجاد، چهارراه سپهسالار ، ابتدای خیابان سپهسالار  (قائم مقام فراهانی)، ساختمان شیخ بهایی، طبقه 4، واحد 41

شماره تماس:
09140044624

031366052550313660525603136253340

صفحه اینستاگرام
www.instagram.com/dr.ayatollahi

آمار بازدید سایت

  • 0
  • 33
  • 389
  • 1,507
  • 20,820
  • 39,348
  • 23,973
  • فروردین ۲۸, ۱۴۰۰
فهرست